lunes, 2 de mayo de 2011

Final a 4. Campionat de Catalunya Cadet Femení

Durant aquest cap de setmana s’ha disputat a les instal·lacions del Palau Josep Mora de Mataró la final a 4 del Campionat de Catalunya Cadet femení preferent que dona accés als Campionats d’Espanya que tindran lloc a Saragossa del 29 de maig al 4 de juny pròxims.





Els equips classificats per jugar aquesta final a 4 van ser el CBF Sarrià-Grupo Consultoría, el CB Cornellà, l’Unió Bàsquet Sant Adrià (UBSA) i el Platges de Mataró-Unió Esportiva Mataró.

Dissabte 30 d’abril es jugaven les dues semifinals. Per començar, a les 17:00 h s’enfrontaven el CB Cornellà, entrenat per en Tito Sobrín, davant el CBF Sarrià-Grupo Consultoría d’en Xavi Torralba. El resultat final va ser de 44-69 per a les barcelonines.
A les 19:00 h arribava el torn del Platges de Mataró, equip que ha portat en Cesar Aneas durant tota la temporada a ser l’únic invicte del campionat, davant el Sant Adrià que va acabar amb un contundent 103-36. Comentar que el Platges, invicte i gran dominador de la competició, s’enfrontava a l’UBSA, equip íntegrament de primer any. L’equip de Sant Adrià, entrenat per en Dani Poza, és un gran equip que, de ben segur, la pròxima temporada donarà a parlar.

Diumenge, a les 17:00 h, tercer i quart lloc entre UBSA i CB Cornellà. Sant Adrià s’imposava per 58-48 en un molt bon partit de les primeres. I a les 19:00 h la gran final entre el Platges i CBF Sarrià. El partit es va decantar del costat del Platges per 63-37 amb un domini aclaparador.

Menció especial per a la jugadora del Platges, Ariadna Pujol, que va ser guardonada amb el premi a la jugadora més determinant (MVP).

Felicitats, doncs, a totes les jugadores i tècnics per aquest nou èxit i, per extensió , al Club, i animar a tots a continuar treballant per tal d’assolir en el futur més èxits dels equips de formació.

No hay comentarios: