martes, 17 de mayo de 2011

Campus de Bàsquet "Estiu als Salesians"

S´acaba la temporada i torna el CAMPUS DE BÀSQUET DELS SALESIANS!

Com cada final de temporada tinc el plaer de dirigir aquest campus. Ja són tres els campus que hem organitzat i l'experiència ha estat del tot satisfactòria. Espero que aquesta edició sigui la millor fins al moment i per això estem preparant des de fa un temps tot el necessari perquè tothom trobi el que busca amb aquest campus. Els tècnics amb els que treballarem són tècnics amb una bona experiència en el nostre món.
Us deixo aquí a sota tota la informació que podeu trobar al díptic, que podeu descarregar també des d'aquesta pàgina. Mantenim els preus, inclús hem baixat una mica per tal d'adaptar-nos a la situació actual.

El nostre campus és una magnífica oportunitat per gaudir del nostre esport durant l´estiu. Si vols millorar la teva tècnica individual, si tens ganes de gaudir aprenent, no ho dubtis: vine a treballar amb nosaltres!

Aquest és un campus on el treball és molt específic i els vostres fills/es poden aprendre/millorar/evolucionar aquells aspectes individuals que durant la temporada no es poden treballar amb tanta cura: mecànica de tir, conceptes defensius bàsics, comprensió del joc, bot, passada… Amb un to constructiu però incisiu, els vostres fills/es gaudiran millorant amb nosaltres.

Les dates per a aquest estiu son les següents:

Setmana 1: 27 de juny al 1 de juliol
Setmana 2: 4 de juliol al 8 de juliol
Setmana 3: 11 de juliol al 15 de juliol
Setmana 4: 18 de juliol al 22 de juliol

Pots descarregar el díptic clicant sobre la imatge o be clicant aquí


TREBALL TÈCNIC INDIVIDUALITZAT EN FUNCIÓ DE L´EDAT

GAUDEIX DE LA PISCINA DE L´ESCOLA CADA DIA

COMPETICIONS: TWO BALL, 3C3, 1C1,...

INFLABLES

PARTIDETS CONTRA GRUPS D´ALTRES CAMPUS

GRAN GIMCANA FINAL

BÀSQUET A LA CARTA: QUÈ VULL MILLORAR?

A partir de l´anàlisi dels tècnics del campus, els vostres fills/es rebran una proposta d´oportunitats de millora i hauran/haureu de triar quin és el seu MENÚ de millora per als entrenaments de BÀSQUET A LA CARTA.

Com a novetat enguany, si ho considereu oportú, el vostre fill/a pot fer deures d´estiu/estudi guiat: espai per fer deures i/o estudi amb monitors que l´ajudaran a fer la seva tasca d´estiu (primera hora del matí)

No hay comentarios: