martes, 9 de diciembre de 2008

MINI-COPA INFANTIL D'EQUIPS EBA

Aquest cap de setmana s'ha disputat la Final a Quatre de la Lliga nacional Catala EBA amb el Campionat per l'equip del CB Olesa i el sots-campionat pel Platges de Mataró.

Paralel·lament, diumenge, s'ha jugat la MINI-COPA amb la participació dels mateixos equips que els seniors. La primera semifinal la van jugar Argenta CB Granollers i CB Olesa amb el resultat de 81-31 pels del Vallés. Tot seguit la segona semifinal la vam disputar UE Mataró i Sedis La Seu amb el resultat de 64-14 en el segon periode. Amb aquests dos resultats la final estava servida, i es preveia una final molt ajustada, tenint en compte els resultats que aquests dos equips haviem fet durant aquesta última temporada: +1 a casa en la primera jornada i +4 en la pròrroga a casa seva. Doncs el partit va començar com es preveia des d'un inici, amb molta igualtat en el marcador i tots dos equips jugant amb molta intensitat i velocitat.
Fins al descans tot va anar amb petites diferències d'un costat o l'altre fins acabar el segon periode amb un 49-40 pels mataronins. El tercer periode va ser absolutament espectacular per part dels jugadors grocs amb un parcial brutal de 30-7 que deixava el marcador en un 79-47 molt esclaridor que reflectia clarament el que estava passant a la pista. L'últim periode va continuar amb la mateixa línia d'intensitat defensiva, velocitat de pilota i joc de conjunt que ens va portar al 106-64 final amb que va acabar el partit.



Després de la crónica d'aquest torneig vull felicitar a tots els jugadors d'aquest gran equip i a tot el cós tècnic que m'ajuda en la tasca d'intentar treure d'aquest grup el màxim de cadasqun. Estic segur que pot ser una gran temporada si tots posem el màxim de la nostra part, ja que el grup té tot el que necessita per poder millorar setmana a setmana. Vull felicitar els jugadors per la seva feina i per entendre el que volem d'ells a poc a poc, que s'està reflectint tant a la pista com a fora de la pista cada dia. Per funcionar tots en la mateixa direcció i per entendre que pertanyen a un gran Club, que porten una samarreta que molts voldrien portar i que tot el que volem ens ha de costar un esforç.


Vull felicitar i agraïr els meus "ajudants" per entendre'm i per aguantar-me, ja que de vegades, potser, sóc una mica massa exigent amb ells. Encara que sempre estàn allà quan els necessito. La feina que hem fet fins ara comença a donar els seus fruits i tots vosaltres sou importants en aquesta feina.

Per tot això FELICITATS a tots, SOU UNS CAMPIONS!!!


Ara queda la feina més important per tots plegats, no baixar el ritme i continuar millorant si volem fer alguna cosa més aquesta temporada. Si volem, podem.

SOM GROCS!!!

No hay comentarios: