jueves, 1 de septiembre de 2011

La Gran Mentida

Veig ahir el partit inaugural de la selecció espanyola en aquest Eurobàsquet, l'ÑBA com se l'ha anomenat ja d'una manera carregant i repetitiva fins a la sacietat, i em quedo amb cara de tonto davant del televisor.

D'una banda portem, com és habitual ja abans de cada torneig d'aquesta selecció, més d'un mes escoltant i llegint en tots els mitjans de comunicació que aquesta selecció guanyarà l'or fàcil perquè són els millors. Val a dir que crec sincerament que és un tros d'equip, però no es pot esborrar de cop a la resta de seleccions que participen i publicar amb una prepotència exagerada que els altres no són ningú. Plou sobre mullat. Davant d'aquestes lloances el normal és que els jugadors acabin "idiotitzats" de tant elogi. A sobre la publicitat de "La Sexta" per al següent partit diu que si la selecció serà capaç de jugar-li a una selecció tan fluixa ... sense comentaris.

D'altra banda hi ha els jugadors. Bé, doncs aquí hi ha diverses coses a comentar. L'actitud dels jugadors en el partit contra Polònia em va semblar nefasta i d'una falta d'humilitat i de professionalitat absoluta. Lamentable la defensa, fins i tot de Pau, al qual han encimbellat a la premsa d'avui com el millor jugador de la selecció ahir. Només faltaria ...

Veient el partit i les cares dels jugadors a la pista ningú em pot convèncer que no hi ha problema amb Sergio Scariolo, això és una cosa que es veu a simple vista de la mateixa manera que en les altres ocasions, una altra cosa és que ens creguin ximples i ens venguin que tot és perfecte.

Finalment el staff tècnic. Sergio crec que es va perdre a poc de començar el partit. No vaig entendre moltes de les coses que va fer, encara que ja se sap que els entrenadors som molt especials. Des Calderón, tema recurrent durant tota la preparació, Ibaka perdut a la banqueta o Claver jugant de 3 quan no ho ha fet en tota la preparació. A sobre calia veure les cares de Ricard Casas cada vegada que Orenga feia un comentari a Sergio Scariolo ...

Diguin el que diguin, per a mi, lamentable imatge. Molt hauran de millorar, que no ho dubto, perquè això sembli un equip en tot el sentit de la paraula.

No hay comentarios: