jueves, 7 de abril de 2011

II CAMPUS SETMANA SANTA - UE MATARO 2011

La Unió Esportiva Mataró torna a organitzar un Campus per Setmana Santa. Estic, com la temporada passada, al càrreg de la seva direcció donat que el Club ha dispositat la seva confiança en la meva persona per tal d'organitzar aquest event. És el segon campus que s'organitza aquesta temporada després del que es va dur a terme per la "Setmana Blanca" i que en aquest cas va dirigir el coordinador dels equips femenins i entrenador del cadet A del club, Cesar Aneas.

Volem millorar l'experiència de l'any passat i per aquesta raó portem treballant des de fa mesos per tal de tenir-ho tot lligat i preparat per aquests quatre dies. En un post d'aquest blog vaig explicar les meves sensacions a la finalització del campus de l'any passat, tant amb els jugadors com amb els entrenadors, que per altra banda penso que són indispensables perquè això pugui funcionar correctament.

La idea d'aquest campus és repetir amb dos monitors per cada grup de 8-10 jugadors per tal de poder corregir i estar a sobre dels jugadors en tot moment. Volem aconseguir que en aquest campus, a més de passar-s'ho d'allò més be aprenguin quelcom que els ajudi en la seva millora personal com a jugador.

A banda de tot això comentar que és un campus obert a tots i no només als jugadors del club. Pensem que és una bona ocasió per fer nous amics i per aquesta raó volem extendre la informació a tots aquells que estiguin interessats.

Tot seguit us deixo la informació que hi ha a la web del club amb el díptic d'inscripció:

La Unió Esportiva Mataró organitza un campus de bàsquet en Setmana Santa per donar servei a aquells pares que treballen aquests dies i així poder deixar els vostres fills així com per aquells que vulguin passar aquestes vacances de Setmana Santa millorant la seva tècnica, divertint-se amb les competicions i jocs que estem preparant i fent nous amics practicant l'esport que més els agrada.


Campus Bàsquet
SETMANA SANTA
Del 18 al 21 d’abril de 2011


Edats: Nascuts entre 1997 i 2004

Horari: De 9h a 13h i 15h a 17h. El dia 21 acabem a les 13:00h.
Lloc: Palau d’esports “Josep Mora”. Passeig Carles Padrós 12. MATARÓ. 08304.

Preu: Amb dinar inclòs 100€
Sense dinar 75€


Amb germans al campus s’aplicarà un descompte del 10 %
Si ho desitja pot pagar amb càrrec en compte.

Director del Campus: Lluís Escudero

D'altra banda volíem informar-vos que si ho desitgeu podem domiciliar el pagament de la inscripció al Campus i carregar-lo en vostre compte el proper mes. Per això només heu de fer-lo constar en la inscripció o personalment.
Com sempre, estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment addicional que necessiteu.

Espero que sigui, com a mínim, tan profitós com va ser el primer campus de Setmana Santa.


No hay comentarios: