jueves, 7 de marzo de 2013

#FemUnió #FemCampuSS



S’apropa la Setmana Santa i, com en els últims anys, torno a dirigir el CampuSS de la UEM. En aquesta ocasió hem volgut fer alguns canvis per donar una mica més de qualitat al nostre CampuSS i des de fa ja uns mesos estem treballant en diferents activitats per tal d’aprofitar al màxim el temps que tindrem durant els 4 dies que estarem treballant.

Les dates del CampuSS seran els dies 25, 26, 27 i 28 de març de 09:00 h. a 17:00 h. en horari continuat o bé de 09:00 h a13:00 h i de 15:00 a 17:00 h sense dinar. L’últim dia, com hem fet sempre, acabarem a les 13:00 h, es a dir, abans de dinar. Les categories que abarquem són des de l’Escola de bàsquet fins a Preinfantil. El campuSS està obert, com sempre, a tothom que vulgui participar. En la temporada passada vam tenir força jugadors d’altres indrets que van venir al nostre campus per conèixer com treballem.

Estic molt satisfet de poder comptar, de nou, amb bona part dels millors entrenadors que tenim al club. Tenen moltes ganes de tornar a treballar en un event com aquest, que esperen cada temporada per tal de poder treballar amb els més petits del club. Voldria poder tenir més entrenadors que han mostrat interès per ser-hi però no podem encabir a tots els que voldríem.

Aquesta temporada tenim, a més, a la pista de la Gàbia, la possibilitat, per tots aquells que ho desitgin, de participar també en un campus per a jugadors de cistella gran que està dirigit per en Jordi Ventura. En Jordi ja va organitzar un campus per Nadal per a tots els jugadors del club que va voler millorar la seva tècnica.

Tornant a la part de cistella petita, que és el que estic organitzant al Palau Josep Mora i pistes del Casal, posem en marxa una campanya per als nostres jugadors. La campanya es diu #FemUnió #FemCampuSS i es tracta de donar la possibilitat als nostres jugadors d’obtenir un descompte del 50% en la seva inscripció si porten dos amics al nostre CampuSS (no poden ser jugadors del club).

Durant aquestes setmanes anteriors al CampusSS estem fent publicitat tant per la web del club com via twitter i facebook per tal d’arribar a més gent i que tothom tingui una opció més a l’hora de decidir quin Campus escollir. Creiem que estem en condicions de fer el millor campus que hem fet fins ara.

Espero amb moltes ganes aquest CampuSS i espero acabar amb la mateixa satisfacció que he acabat tots els que hem fet fins ara.

Us deixo, aquí a sota, el vídeo-promoció que ha preparat en Marc Forcada per publicitar el CampuSS:

#FemUnió #FemCampuSS